THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK
Naomi White, 22 jr oud, heeft een Nederlandse moeder en een Liberiaanse vader. Ze studeerde af aan de Interdisciplinary Arts (IArts) opleiding in Maastricht. Heeft gewerkt binnen TV lab docwerk, broedplaats voor jong visueel talent. Haar producties zijn ook vertoond in EYE Amsterdam.

Naomi White hanteert prachtige beeldtaal in haar werk met maatschappelijke thema’s als identiteit en diversiteit. We bekijken twee documentaires en gaan met haar in gesprek.‘Symbiose’ over het opvallende theater-duo Kim Karssen en Florian Myjer en verder ‘The Bright Side of Dad’, een persoonlijk document over haar Liberiaanse vader die voor de oorlog is gevlucht, maar daar niet over kan praten.

​• Kerkblad oktober 2021

​•