_ _

KERKBALANS 2020:
18 januari tot en met 1 februari 2020

Geef voor je kerk
Eind januari doen we een beroep op u om aan uw kerk te geven in de actie Kerkbalans. De opbrengst van Kerkbalans is de belangrijkste bron van inkomsten voor uw kerk. Van uw vrijwillige bijdrage moet uw eigen kerk leven.
De actieperiode voor Kerkbalans loopt van 18 januari tot en met 1 februari 2020. In de week van 18 januari belt een vrijwilliger bij u aan om u een brief en een formulier te overhandigen. Als u wat verder weg woont dan zal de postbezorger de brief en het formulier bij u bezorgen. Op het formulier vult u in hoeveel u wilt bijdragen. In de week van 27 januari komt de vrijwilliger het bijdrageformulier weer bij u ophalen, maar het zou heel fijn zijn als u zelf het formulier bij de vrijwilliger thuis wilt bezorgen.

Om alle activiteiten die ons samenbinden in onze kerk ook in 2020 te kunnen voortzetten, doen we een dringend beroep op u voor een financiële bijdrage.

Home Home

Weet u welkom
De Protestantse Gemeente Doorwerth - Heveadorp wil een kerk zijn die midden in de gemeenschap staat en ruimte geeft aan pluriforme geloofsbelevingen. Een kerk waar respect getoond wordt en zorg voor elkaar is, die ook een open huis is voor mensen die zoekende zijn. Een actieve en levendige gemeente waar we omzien naar elkaar. In de drie aspecten van ons geloof, vieren, dienen en leren, willen wij hieraan gestalte geven.

Vieren
In de kerkdiensten vieren jong en oud het verbond met God. We worden in de kerkdiensten gesterkt door het vieren van de gemeenschap met God en met elkaar. We ontmoeten God in gebed, zang en het Woord. Als gemeente van Jezus Christus willen wij herkenbaar zijn voor onze omgeving. Wij voelen ons geroepen om te streven naar gerechtigheid, vrede en heelheid van de schepping.

Gemeente zijn
Om gemeente van Jezus Christus te zijn, willen we blijven leren uit de woorden van de Bijbel en ons blijven afvragen hoe we God lief kunnen hebben met geheel ons hart, met geheel onze ziel en met geheel ons verstand en hoe de naaste lief te hebben als onszelf. Door verschillende activiteiten geven we gestalte aan geestelijke vorming en groei.

Inspiratie
We putten onze inspiratie uit de Bijbel. We staan verschillend in het leven zodat ieder het Woord anders begrijpt. Het is belangrijk samen bezig te zijn met de vragen die de Bijbel bij ons oproept en daarbij van elkaar te leren.

.

Protestantse Gemeente          Activiteiten klik hier