Kerkenraad Kerkenraad

De Kerkenraad en de gemeente zijn te typeren als pluriform en kritisch. Zijn werkzaamheden kenmerken zich door:
  • het traditionele en het nieuwe te combineren en met enthousiasme over te dragen;
  • veel nadruk te leggen op de verkondiging, het bezoekwerk;
  • het belangrijk te achten als bestuursorgaan de gemeente te vertegenwoordigen en de belangen van de gemeenteleden te behartigen op de gebieden van dienen, leren en vieren;
  • er naar te streven om in zijn vergaderingen bezinningsmomenten in te lassen.
De Kerkenraad vergadert als regel zes maal per jaar. Eén ouderling is specifiek belast met het voorzitter-schap. Het moderamen bestaat uit de voorzitter van de  Kerkenraad, een vertegenwoordiger van het College van Kerkrentmeesters, alsmede de predikant  en de scriba van de Kerkenraad.

Preekvoorziening:
Bart Jan Modderman Jansen, bartjmj79@kpnmail.nl of 026-4822436 ('s avonds)

​•  Kerkblad okt-nov 2022

​• Kerkblad aug-sept 2022