Kerkenraad Kerkenraad

De Kerkenraad en de gemeente zijn te typeren als pluriform en kritisch. Zijn werkzaamheden kenmerken zich door:
  • het traditionele en het nieuwe te combineren en met enthousiasme over te dragen;
  • veel nadruk te leggen op de verkondiging, het bezoekwerk;
  • het belangrijk te achten als bestuursorgaan de gemeente te vertegenwoordigen en de belangen van de gemeenteleden te behartigen op de gebieden van dienen, leren en vieren;
  • er naar te streven om in zijn vergaderingen bezinningsmomenten in te lassen.
De Kerkenraad vergadert als regel zes maal per jaar. Eén ouderling is specifiek belast met het voorzitterschap en één met de oecumene. Het moderamen bestaat uit (telkens één) vertegenwoordiger van het Pastoraat, van de Diaconie en van het College van Kerkrentmeesters, alsmede de predikant en de voorzitter en de scriba van de kerkenraad.

Preekvoorziening:
Bart Jan Modderman Jansen, mail bartjmj79@kpnmail.nl tel. 026-4822436 ('s avonds)

datum en tijdstip 04-10-2020 om 10:00

Corona Crisisteam
Als u behoefte heeft aan hulp kunt contact u opnemen met:
Teus de Zwart
Ds. Martin de Jong