PKN
Protestantse Gemeente Doorwerth-Heveadorp
 
Holy Happy Meal Holy Happy Meal

Een culinaire reis over vijf continenten in 5 gangen in de Ontmoetingskerk

 
Elkaar ontmoeten voor een goed gesprek onder het genot van een drankje en lekker eten. Kinderen kunnen mee en samen spelen. Ongedwongen, gezellig, zinnig, voor alle leeftijden. Van harte nodigen we jullie uit in de Ontmoetingskerk. Mensen uit de protestantse gemeente, uit de katholieke gemeenschap en alle andere mensen die mee willen doen.

Thema is dit keer ‘Reizen vanuit je stoel’.  We lezen een verhaal van een reiziger in een draagstoel uit Handelingen 9: 26-40 Filippus en de Ethiopiër. Onze culinaire reis kent 5 gangen en evenveel diverse intermezzo’s die variëren van Quiz, zingen , Bijbellezen en een goed gesprek. Daar tussendoor nuttigen wij lekkere gerechten die doen denken aan de werelddelen die wij bezoeken.

Wij beginnen om 15.45 uur en gaan om 19.00 naar huis
terug
 
 
Pastoraatstelefoon
 
De kerk is open

Open kerk
Maandag en donderdag kunt u van 10.00 tot 12.00 uur bij ons binnenlopen voor een 
gratis kop koffie of thee en een praatje.
 
Kerkblad
Het kerkblad van de Ontmoe-tingskerk komt 10 keer per jaar uit. Wilt u een proefnummer ontvangen of zich abonneren stuur dan een e-mail naar de redactie

Kopijdatum kerkblad juli
8 juli vóór 12.00 uur 
 
Privacyverklaring

Privacyverklaring inzien
 
 
Ontmoet ons ook op:


 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.