THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK
Zondag 28 november van 16.00 tot 17.30 uur in de  Oude Kerk, Benedendorpsweg 134, Oosterbeek

May the road rise to meet you
Taco Bos, geestelijk verzorger bij Pro Persona, en als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze, neemt ons mee op zijn pelgrimstocht van najaar 2020. Oorspronkelijk was hij van plan om in Engeland in het voetspoor van de Keltische heilige St Cuthbert te gaan lopen. Wegens corona moest hij zijn plan wijzigen en liep toen een Jakobsweg door Duitsland.

Vrijwillige bijdrage

Informatie: Hannie Nusselder,8 hannie.nusselder@hetnet.nl

Men dient zich i.v.m. coronaregels vooraf aan te melden via: theemetthemaoosterbeek@gmail.com

​• Kerkblad oktober 2021