JUBILEUMVIERING: 50 JAAR ONTMOETEN JUBILEUMVIERING: 50 JAAR ONTMOETEN
Zaterdag 24 en zondag 25 augustus in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Tentoonstelling, ontvangst, een kerkdienst en nog veel meer!

Klik hier voor het programma

Welkom Welkom
Weet u welkom
De Protestantse Gemeente Doorwerth - Heveadorp wil een kerk zijn die midden in de gemeenschap staat en ruimte geeft aan pluriforme geloofsbelevingen. Een kerk waar respect getoond wordt en zorg voor elkaar is, die ook een open huis is voor mensen die zoekende zijn. Een actieve en levendige gemeente waar we omzien naar elkaar. In de drie aspecten van ons geloof, vieren, dienen en leren, willen wij hieraan gestalte geven.

Vieren
In de kerkdiensten vieren jong en oud het verbond met God. We worden in de kerkdiensten gesterkt door het vieren van de gemeenschap met God en met elkaar. We ontmoeten God in gebed, zang en het Woord. Als gemeente van Jezus Christus willen wij herkenbaar zijn voor onze omgeving. Wij voelen ons geroepen om te streven naar gerechtigheid, vrede en heelheid van de schepping.

Gemeente zijn
Om gemeente van Jezus Christus te zijn, willen we blijven leren uit de woorden van de Bijbel en ons blijven afvragen hoe we God lief kunnen hebben met geheel ons hart, met geheel onze ziel en met geheel ons verstand en hoe de naaste lief te hebben als onszelf. Door verschillende activiteiten geven we gestalte aan geestelijke vorming en groei.

Inspiratie
We putten onze inspiratie uit de Bijbel. We staan verschillend in het leven zodat ieder het Woord anders begrijpt. Het is belangrijk samen bezig te zijn met de vragen die de Bijbel bij ons oproept en daarbij van elkaar te leren.

JUBILEUMVIERING JUBILEUMVIERING
Zaterdag 24 en zondag 25 augustus
in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth.
Tentoonstelling, ontvangst, een kerkdienst en nog veel meer!

.

Actueel nieuws