Terug naar 1,5 meter en mondkapje Terug naar 1,5 meter en mondkapje

Corona en de Ontmoetingskerk

Tijdens het Adventsproject wordt buiten koffie gedronken met een hapje.
U kunt buiten ook uw afhaalmaaltijd kopen.

De Ontmoetingskerk zal voor haar kerkdiensten niet om het coronatoegangsbewijs vragen

Adventsproject in en om de Ontmoetingskerk Adventsproject in en om de Ontmoetingskerk

Acties voor kinderen onder de mensen op de vlucht

Om ons iets voor te stellen bij de vervreemde, thuisloze situatie van veel mensen op de vlucht en hun kinderen, staat er op zondag in de adventsperiode een klein tentenkamp op het kerkplein.

Na de vieringen lopen we door dit kampement. Hier kunnen we koffie en thee krijgen, vers gebakken hapjes voor € 1,- en meeneem-maaltijden voor € 6,- kopen. Kostprijs van de maaltijden is € 2,50.

De winst gaat naar het Adventsproject.

Klik hier voor het verhaal van de week Klik hier voor het menu van de week

Kerkdienst gemist? Kerkdienst gemist?

We blijven de diensten voorlopig opnemen. In de loop van zondagmiddag versturen wij de wekelijkse e-mail met een link. Deze link staat vanaf zondagavond ook op de ledenpagina van de website. Het wachtwoord om in te loggen kunt u per mail aanvragen: webbeheer@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

.

Actueel nieuws