zo 26 januari 2020

Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth
Tijdstip:
 15:00

Ongelovige mensen hameren er graag op dat de wetenschap een substituut (vervanging) is voor het geloof. Gelovige mensen hameren er graag op dat wetenschap en geloof zich goed met elkaar kunnen verdragen. Alleen met een gedegen filosofische kijk op de zaak kan hier helderheid gebracht worden. Het is zelfs zo dat het christelijke geloof de contro-verse met de wetenschap goed kan doorstaan en overwinnen. Organist en filosoof Teun van de Steeg vertelt ons hoe wetenschap en geloof hun eigen plaats kunnen krijgen zon-der dat de één of ander een knieval moet doen.
Er hangt een lijst op het prikbord. Daar kunt u uw naam invullen.
U kunt uw belangstelling ook laten weten via Tvandesteeg@outlook.com

datum en tijdstip 05-07-2020 om 10:00

​•  Kerkblad mei 2020