zo 26 januari 2020

Remonstrantse Kerk, Wilhelminastraat 10, Oosterbeek
Tijdstip:

Migratierecht: wenselijkheid en menselijkheid
Immigratiestromen zijn van alle tijden en veranderen voortdurend. En ook de manier waarop we daar mee omgaan wijzigt. Daar hoort bij dat het beleid zich ontwikkelt. Maar hoe gebeurt dat dan? Hoe werken maatschappelijke ontwikkelingen door in wetgeving? Waar is dit van afhankelijk en pakt dit in de praktijk altijd zo uit als wenselijk en menselijk is? Hoe waarborgen we humaniteit en medemenselijkheid?
Daarover gaan we met onze inleider Peter Rodrigues en met elkaar in gesprek, waarbij aandacht zal zijn voor de concrete ervaringen van migranten, in het bijzonder die van kinderen.
Kosten: vrijwillige bijdrage
Informatie: Leen van Doorn, leenvdoorn@xs4all.nl