Activiteiten in en rond de Ontmoetingskerk

Nu de Kerkdiensten weer op zondag mogelijk zijn gaan we ook in het najaar weer van start met onze activiteiten. Nog steeds op 1,5 meter afstand, maar we komen wel weer bij elkaar. Nog niet in huiskamers, maar wel in de kerk waar meer ruimte is om afstand te houden.

De eerste grote activiteit is de zomerweek!

OECUMENISCHE MIDDAG OECUMENISCHE MIDDAG
Dinsdag 22 september van 15.00-17.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Wij verheugen ons erop elkaar weer te ontmoeten. Op deze eerste middag zal Mariëtte Klomp verder vertellen over al het moois dat wij in de natuur kunnen zien en beleven.

Informatie en vervoer:

Ineke Jansen 026 3342214 Iete van Voornveld 026 3391695
Marietje Ekelhoff 026 3335713 Heleen Noordermeer 026 8484812

THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK
Zondag 26 sept om 19.00 in de Oude Kerk, Benedendorpseweg 134, Oosterbeek

Muziek over de Tweede Wereldoorlog
Enkele jaren geleden vertelde Wouter Verhage over muziek van oorlog en vrede. Veel componisten hebben rondom dit thema de meest bijzondere en intrigerende werken geschreven. Ook de slag om Arnhem komt aan de orde.

Informatie: Janneke de Vries, jannekedevries@upcmail.nl

Men dient zich i.v.m. coronaregels vooraf aan te melden via: theemetthemaoosterbeek@gmail.com

REPAREER CAFÉ DOORWERTH REPAREER CAFÉ DOORWERTH
Zaterdag 3 oktober van 13.00-15.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Waardeer het, repareer het
Op de eerste zaterdag kunt u kapotte apparatuur, kleding, kleine meubels of fiets laten repareren door enthousiaste vrijwilligers. U blijft aanwezig tijdens de reparatie en drinkt een kop koffie of thee.

Is de reparatie gelukt? Dan is een vrijwillige bijdrage welkom.

Informatie: Joke Cost Budde, tel. 026-3515680

Koffie met een oortje Koffie met een oortje
Dinsdag 12 oktober van 10.00-11.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere tweede dinsdag van de maand (dus ook in de vakanties) ontmoeten wij elkaar onder het genot van een kopje koffie. Er is volop gelegenheid om met elkaar te praten en er is altijd een luisterend oor.

Vervoer: Toos Snijders tel. 0263332700

Bijbelkring Bijbelkring
Woensdag 13 oktober van 14.45-16.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere iedere tweede woensdag van de maand  komen wij bij elkaar om samen, onder leiding van ds. Kees van Alderwegen, een Bijbelgedeelte te verkennen. Ieders inbreng is belangrijk. Er is ook aandacht voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

OPEN MAALTIJD 18+ OPEN MAALTIJD 18+
Vrijdag 15 oktober om 18.15 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere derde vrijdag van de maand is er een open maaltijd met nagesprek voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Thema’s worden door de deelnemers aangedragen.

Informatie en opgave: jeugd@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Gloed presenteert.... Gloed presenteert....
Zondag 10 oktober september van 15.30-17.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Het gezelschap Gloed presenteert deze bezinningsbijeenkomst. De bijbehorende spirituele muziekvideo wordt hier vertoond, toe- en uitgelicht en met elkaar besproken.

Informatie en opgave: predikant@ontmoetingskerk@doorwerth.nl

​• Kerkblad augustus 2021