Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap
Zaterdag 21 mei om 11.00-13.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Leden van de voormalige Rooms-katholieke kerk in Doorwerth organiseren elke derde zaterdag van de maand een bijeenkomst. Er is ruimte voor stilte, gebed, zang en een gesprek over een tekst of gedicht.

Na de viering is er tijd voor een kopje koffie, met inachtneming van de dan geldende corona-regels.

Iedereen is van harte welkom.

THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK
Zondag 22 mei van 16.00-17.30 uur in de Remonstrantse kerk, Wilhelminastraat 10, Oosterbeek

Fundamenteel onderzoek: Passie, noodzaak of nutteloos?
Fundamenteel wetenschappelijk onderzoek is jarenlang onderzoek doen, zonder dat een praktische toepassing het doel is. Het lijkt vaak los te staan van maatschappelijke ontwikkelingen.
Wat drijft een maatschappelijk geëngageerd wetenschapper dan toch om zich jarenlang gepassioneerd met zijn of haar onderwerp bezig te houden?
Over deze vragen gaan we graag in gesprek met elkaar en met Oosterbeker Johan Mentink.

Informatie: Leen van Doorn, leenvdoorn@xs4all.nl

OECUMENISCHE MIDDAG OECUMENISCHE MIDDAG
woensdag 25 mei van 15.00-17.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere vierde woensdag van de maand komen wij bij elkaar in de koffiezaal van de kerk voor een interessant programma of een leuke activiteit.

Informatie en vervoer:

Ineke Jansen 026 3342214 Iete van Voornveld 026 3391695