REPAREER CAFÉ DOORWERTH REPAREER CAFÉ DOORWERTH
Zaterdag 3 oktober van 13.00-15.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Waardeer het, repareer het
Op de eerste zaterdag kunt u kapotte apparatuur, kleding, kleine meubels of fiets laten repareren door enthousiaste vrijwilligers. U blijft aanwezig tijdens de reparatie en drinkt een kop koffie of thee.

Is de reparatie gelukt? Dan is een vrijwillige bijdrage welkom.

Informatie: Joke Cost Budde, tel. 026-3515680

Meditatie op locatie: Herfstwandeling Meditatie op locatie: Herfstwandeling
Zaterdag 10 oktober vanaf 10.00 - 14.00 uur wandeling vanaf de stuw naar Kasteel Doorwerth

Moge uw koninkrijk dan komen!
Op deze laatste zaterdag van de Vredesweek wandelen wij in stilte langs het Dorenweertsepad naar Kasteel Doorwerth. Wij lunchen in het kasteel en maken een Emmaüs-wandeling terug.

Iedereen die zich opgeeft krijgt een programma toegestuurd.

Kosten € 7,50

Informatie en opgave Susan Cleveringa: → susan.cleveringa@kpnmail.nl

Koffie met een oortje Koffie met een oortje
Dinsdag 13 oktober van 10.00-11.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere tweede dinsdag van de maand (dus ook in de vakanties) ontmoeten wij elkaar onder het genot van een kopje koffie. Er is volop gelegenheid om met elkaar te praten en er is altijd een luisterend oor.

Vervoer: Toos Snijders tel. 0263332700

Bijbelkring Bijbelkring
Woensdag 14 oktober van 14.45-16.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere iedere tweede woensdag van de maand  komen wij bij elkaar om samen, onder leiding van ds. Kees van Alderwegen, een Bijbelgedeelte te verkennen. Ieders inbreng is belangrijk. Er is ook aandacht voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Verfrissingscatechese in de kerk Verfrissingscatechese in de kerk
Maandag 12 of dinsdag 13 oktober in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

In week 42 begint het nieuw seizoen van de verfrissingscatechese. Samen in gesprek gaan naar aanleiding van een boek. Dit jaar in de kerk vanwege de coronavoorschriften. U kunt kiezen uit drie boeken. Ds. Martin de Jong is gespreksleider.

Meer informatie klik hier

Aanmelden Ina Roelofsen: pastoraat.pgdh@gmail.com of 06-25223409.

Jongerenmeditatie Jongerenmeditatie

Vrijdag 16 okt van 17.30-20.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Tocht van het hart

In het hart geraakt worden. Je hart gaat sneller kloppen. Je voelt je op je hart getrapt. Er vijf levensgebieden, waar het hart direct in het geding is.
De meditatie helpt jou met aandacht langs jouw essentiële ervaringen te gaan.

Bekijk ook de poster.

Informatie en opgave Susan Cleveringa:  susan.cleveringa@kpnmail.nl

Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap
Zaterdag 10 oktober van 17.30-20.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Leden van de voormalige Rooms-Katholieke kerk in Doorwerth organiseren elke derde zaterdag van de maand een bijeenkomst. Er is ruimte voor stilte, gebed, zang en een gesprek over een tekst of gedicht.

Coronaregels: Op 1,5 meter uit elkaar; We noteren iedereen die aanwezig is;bij binnenkomst desinfecteren we de handen; We zitten niet in een halve kring maar aan tafels of in de grote zaal; we gaan niet gezamenlijk zingen; We drinken geen koffie; We eten geen brood.

Vrijwillige bijdrage.

Iedereen is van harte welkom.

OPEN MAALTIJD 18+ OPEN MAALTIJD 18+
Vrijdag 23 oktober om 18.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentinkcklaan 7, Doorwerth

Eénmaal in de maand is er een open maaltijd met nagesprek voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Thema’s worden door de deelnemers aangedragen. Samen zorgen we voor een open, respectvol gespreksklimaat en zoeken we de verdieping binnen de thema’s.

Informatie en opgave: susan.cleveringa@kpnmail.nl

OECUMENISCHE MIDDAG OECUMENISCHE MIDDAG
Woensdag 28 oktober om 15.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Het verhaal van de Kraal
Hanneke Dokter zal eerst vertellen over de pracht en de betekenis van kralen door de eeuwen heen. En dan gaat u kralen rijgen onder leiding van Loes de Ruiter en Hanneke Dokter. Materialen zijn aanwezig.

informatie en vervoer:
Iete van Voornveld: 026-3391695 - Marietje Ekelhoff: 26-3335713 - Ineke Jansen: 026-3342214

datum en tijdstip 04-10-2020 om 10:00

Corona Crisisteam
Als u behoefte heeft aan hulp kunt contact u opnemen met:
Teus de Zwart
Ds. Martin de Jong