OECUMENISCHE MIDDAG OECUMENISCHE MIDDAG
Woensdag 28 september van 15.00-17.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere vierde woensdag van de maand komen wij bij elkaar in de koffiezaal van de kerk voor een interessant programma of een leuke activiteit.

Taizé en frère Roger
Deze middag komt Anne Krijger vertellen over de laatste reis naar Taizé en over het leven van frère Roger, de stichter van de gemeenschap.

Informatie en vervoer:

Ineke Jansen 026 3342214 Iete van Voornveld 026 3391695
Marietje Ekelhoff 026 3335713 Heleen Noordermeer 026 8484812

Koffie met een oortje Koffie met een oortje
Dinsdag 4 oktober van 10.00-11.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere tweede dinsdag van de maand (dus ook in de vakanties) ontmoeten wij elkaar onder het genot van een kopje koffie. Er is volop gelegenheid om met elkaar te praten en er is altijd een luisterend oor.

Vervoer: Toos Snijders: 026-3332700

Bijbelkring Bijbelkring
Woensdag 12 oktober van 14.45-16.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere iedere tweede woensdag van de maand  komen wij bij elkaar om samen, onder leiding van ds. Kees van Alderwegen, een Bijbelgedeelte te verkennen. Ieders inbreng is belangrijk. Er is ook aandacht voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap
Zaterdag 15 oktober om 11.00-13.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Leden van de voormalige Rooms-katholieke kerk in Doorwerth organiseren elke derde zaterdag van de maand een bijeenkomst. Er is ruimte voor stilte, gebed, zang en een gesprek over een tekst of gedicht.

Na de viering is er tijd voor een kopje koffie en een eenvoudige lunch.

Iedereen is van harte welkom.

Thee met thema Thee met thema
Zondag 16 oktober van 16.00- 17.30 uur in de Remonstrantse kerk, Wilhelminastraat 10, Oosterbeek

Verduurzaming van de handel
Oosterbeker Daan Wensing is directeur van IDH, Initiatief Duurzame Handel, dat zich inzet om wereldwijde handelsketens duurzamer en socialer te maken. Wat speelt daar precies? Spannen bedrijven zich echt in? Kunnen wij daar zelf iets mee met ons koopgedrag? Op 16 oktober krijgen we een boeiend kijkje achter de (wereldwijde) schermen.

Informatie Leen van Doorn: 8 leenvdoorn@xs4all.nl

Vrijwillige bijdrage

Op adem komen Op adem komen
Donderdag 20 oktober van 10.00 – 13.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Muziek, verhalen, gezelligheid en een goede maaltijd
Kom genieten van muziek, gesprekken en gezelligheid. Na het programma gaan we samen aan tafel voor de lunch.

Kosten: € 10,- euro op de dag contant te betalen

Informatie: Susan Cleveringa:  vent@ ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Taizé liederen oefenen en zingen Taizé liederen oefenen en zingen
Vrijdag 21 oktober van 15.30-17.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Onder Auspiciën van de Raad van Kerken en met de Vrienden van de Oude Kerk hebben wij deze zomer 3 vespers op zondag georganiseerd het Licht van Taizé. Er kwamen gemiddeld 25 mensen per keer. Dit willen wij voortzetten in 2023.

Zingen
Om beter bekend te raken met de Taizé liederen, gaan we deze oefenen op de 4e vrijdag van de maand onder leiding van Arie Vonk van de Koepelkerk Arnhem.

OECUMENISCHE MIDDAG OECUMENISCHE MIDDAG
Woensdag 26 oktober van 15.00-17.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Informatie en vervoer:

Ineke Jansen