18+ 18+
Vrijdagavond vanaf 18.00 uur aan de Valckeniershof 2, Heveadorp
Eénmaal in de maand is er een open maaltijd met nagesprek voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Thema’s worden door de deelnemers, aangedragen en kunnen ook, als je dat leuk vindt, door jullie worden voorbereid. Samen zorgen we voor een open, respectvol, gespreksklimaat en zoeken we de verdieping binnen de thema’s.

Jullie gastvrouwen zijn Nell Nijdeken en Susan Cleveringa (jeugdouderling). Informeer bij Susan naar de juiste datum in mei.

Informatie: 8

EXCURSIE NAAR KLOKKENGIETERIJ HEILIGERLEE EXCURSIE NAAR KLOKKENGIETERIJ HEILIGERLEE
Vrijdag 24 mei vertrek met de bus bushalte Mooiland. Vertrek vanaf station Arnhem 9.11 uur.
Eerder heeft Frits van Loon ons rondgeleid bij de Stevenskerk in Nijmegen. Daarna is het idee geboren om eens op een vrijereisdag naar in Heiligerlee te gaan. Tegenover dat museum ligt het museum van de Slag om Heiligerlee uit de 80-jarige Oorlog. Mogelijk dat meer mensen interesse hebben en met ons mee willen.

We reizen met de bus en de trein: via Arnhem- Zwolle - Groningen gaat de reis naar Scheemda, waar de bus naar Heiligerlee komt. In de trein is het goed uitrusten en lezen!

Informatie en opgave: Bart Jan Modderman Jansen 026-4822436 ('s avonds).

Running Dinner Running Dinner
zaterdag 25 mei  vanaf 17.30 uur is er weer een Running Dinner.  Lees meer op de Jeugdpagina

Koken of gastvrouw zijn?
Ook mensen die het leuk vinden een voor- of hoofdgerecht te maken of die juist liever niet koken maar wel gastvrouw of gastheer willen zijn bij iemand die kookt, kunnen zich opgeven bij Bart-Jan of Susan.

REPAREERCAFÉ REPAREERCAFÉ
Op zaterdag 1 juni is er geen repareercafé, de volgende keer is 6 juli!

Koffie met een oortje Koffie met een oortje
Dinsdag 11 juni
van 10.00-11.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth
Iedere tweede dinsdag van de maand (dus ook in de vakanties) ontmoeten wij elkaar onder het genot van een kopje koffie. Er is volop gelegenheid om met elkaar te praten en er is altijd een luisterend oor.

Vervoer: Toos Snijders tel. 0263332700

Bijbelkring Bijbelkring
Woensdag 12 juni
van 14.45-16.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth
Wij komen iedere tweede woensdag van de maand bij elkaar om samen,
onder leiding van ds. Kees van Alderwegen, een Bijbelgedeelte te verkennen. Ieders inbreng is belangrijk. Er is ook aandacht voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

BIJEENKOMST DOORWERTHSE GEMEENSCHAP BIJEENKOMST DOORWERTHSE GEMEENSCHAP
Zaterdag 15 juni
van 17.00 – 19.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth
Leden van de voormalige Rooms-Katholieke kerk in Doorwerth organiseren deze bijeenkomst. Er is ruimte voor stilte, gebed, zang en een gesprek over een tekst of gedicht.

Op deze zaterdag is het thema: Verandering.

Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een eenvoudige broodmaaltijd.

Iedereen is van harte welkom

REPAREERCAFÉ REPAREERCAFÉ
Zaterdag 6 juli van 13.00 -15.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth
Op de eerste zaterdag van de maand kunt u uw kapotte apparatuur, kleding, kleine meubels of fiets laten repareren door enthousiaste vrijwilligers. U blijft aanwezig tijdens de reparatie en drinkt een kop koffie of thee.

Is de reparatie gelukt? Dan is een vrijwillige bijdrage welkom.

Informatie: coördinator Repareercafé Joke Cost Budde: tel 0263515680

Leesweek 2019 Leesweek 2019
Maandag 8 t/m vrijdag 12 juli Op de Boschhoeve in Wolfheze.
Speciaal willen wij u de leesweek onder de aandacht brengen. Vo-rig jaar hebben wij voor het eerst zo’n week georganiseerd. De deelnemers waren enthousiast. Wij lezen samen een goed boek en bespreken dat in de morgenuren onder leiding van ds. Martin de Jong. Ook dit jaar gaan wij naar de Boschhoeve in Wolfheze.
Bij voldoende belangstelling organiseren wij ’s middags een aantal activiteiten. Denkt u aan een wandeling, een stiltemoment, schil-deren of gewoon lekker in de prachtige tuin het volgende hoofd-stuk lezen. Een beetje vakantie, maar wel lekker in je eigen bed slapen. Kosten: € 25,- tot € 30,-.

Informatie: Ina Roelofsen en Anne Krijger.
Opgave Ina Roelofsen:

Excursie naar Klokkengieterij Heiligerlee