ACTIVITEITEN IN DE ONTMOETINGSKERK AFGELAST TOT 1 juni ACTIVITEITEN IN DE ONTMOETINGSKERK AFGELAST TOT 1 juni
Na de persconferentie van de regering op 23 maart jl. heeft het moderamen besloten om alle activiteiten die vanuit de Ontmoetingskerk worden georganiseerd en die ook daadwerkelijk in het kerkgebouw plaatsvinden met ingang van heden stil te leggen tot en met 31 mei. Er wordt geadviseerd om ook op andere plaatsen geen ontmoetingen vanuit de Ontmoetingskerk te laten plaatsvinden.

Peter Leeuwendal
Scriba

VEERTIGDAGENVESPERS via YouTube volgen VEERTIGDAGENVESPERS via YouTube volgen
zondag 22 en 29 maart en op 5 april, om 19.00 uur, Oude Kerk in Oosterbeek