Activiteiten in en rond de Ontmoetingskerk

Nu het vaccineren begonnen is en de samenleving weer langzaam opengaat zijn er weer een aantal activiteiten van start gegaan. Andere activiteiten starten pas in het najaar. Wij hopen dat de lock down dan is opgeheven.

Wij houden u via de website op de hoogte.

Bijeenkomst 18+ Bijeenkomst 18+
Vrijdag 18 juni om 19.30 uur  in de  Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Als er na Pasen nog geen bijeenkomsten mogelijk zijn, ontmoeten wij elkaar ook dan via Zoom.
We houden elkaar op de hoogte.

Informatie en opgave: jeugd@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Meditatiewandeling voor jongeren Meditatiewandeling voor jongeren
Zaterdag 26 juni 10.00-12.00 uur meditatiewandeling jongeren. Start Ontmoetingskerk.

Jezelf kleden

‘Kleren maken de man, sieren de vrouw!’ Alle reden om ons te bezinnen op het belang van kleding. Kleding is om drie redenen belangrijk: het beschermt je, het verwarmt je, het geeft uitdrukking aan je identiteit.
Opgeven voor 19 juni

Informatie: Susan Cleveringa:  jeugd@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Basisschool de Dorendal Basisschool de Dorendal
Vrijdag 2 juli in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Interactieve viering
Deze middag ontvangt de Ontmoetingskerk groep 7/8 van de Dorendal. Een contact dat van beide zijden erg gewaardeerd wordt en heel waardevol is in onze dorpsgemeenschap.

Zomermeditatie op locatie Zomermeditatie op locatie
vrijdag Zaterdag 3 juli van 10.00 - 12.00 uur op een mooie locatie

Graag willen wij op 3 juli een zomermeditatie houden, veilig binnen de dan geldende coronaregels. We hopen weer naar de kasteeltuinen in Hemmen te gaan. Iedereen die zich opgeeft krijgt alle informatie opgestuurd.

Info en opgave: Susan Cleveringa vent@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Zin in 50 Zin in 50
Woensdag 14 juli om 20.00 – 21.00 uur  op het terras van de kerk, Bentincklaan 7, Doorwerth?

Ontmoeting, gezelligheid en zingeving. Niet te zwaar, wel zinnig.
Iedereen van de doelgroep krijgt een uitnodiging.

Bekijk de poster

Info en opgave: Susan Cleveringa vent@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap
Zaterdag 17 juli om 11.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Als corona het toelaat gaan we weer beginnen op zaterdag 17 juli in de Ontmoetingskerk Het zal fijn zijn,om elkaar dan weer te ontmoeten.
Na de viering is er tijd voor een kopje koffie, met inachtneming van de dan geldende regels.

Opgeven bij Gerhard Bos:  026-8405478 of  bosenco@gmail.com

Leesweek op de Boschhoeve Leesweek op de Boschhoeve
Maandag 19 - vrijdag 23 juli  in de prachtige tuin van de Boschhoeve in Wolfheze

Ook dit jaar organiseren wij een leesweek in Wolfheze. Iedereen die zich opgeeft ontvangt bericht over het boek dat wij lezen en het programma.

Kosten:
€ 15, - en de aanschaf van het boek € 22,50
Info en opgave: Anne Krijger webbeheer@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Koffie met een oortje Koffie met een oortje
Dinsdag 13 juli van 10.00-11.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere tweede dinsdag van de maand (dus ook in de vakanties) ontmoeten wij elkaar onder het genot van een kopje koffie. Er is volop gelegenheid om met elkaar te praten en er is altijd een luisterend oor.

Vervoer: Toos Snijders tel. 0263332700

Zomerweek in en rond de Ontmoetingskerk Zomerweek in en rond de Ontmoetingskerk
Maandag 23 - zondag 29 augustus in en rond de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Een hele week ontmoetingen met de gebruikers van de Ontmoetingskerk in Doorwerth. Met medewerking van het Odensehuis, de Voedselbank en de Rooms Katholieke gemeenschap in Doorwerth