THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK
Zondag 28 november van 16.00 tot 17.30 uur in de  Oude Kerk, Benedendorpsweg 134, Oosterbeek

May the road rise to meet you
Taco Bos, geestelijk verzorger bij Pro Persona, en als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze, neemt ons mee op zijn pelgrimstocht van najaar 2020. Oorspronkelijk was hij van plan om in Engeland in het voetspoor van de Keltische heilige St Cuthbert te gaan lopen. Wegens corona moest hij zijn plan wijzigen en liep toen een Jakobsweg door Duitsland.

Vrijwillige bijdrage

Informatie: Hannie Nusselder,8 hannie.nusselder@hetnet.nl

Men dient zich i.v.m. coronaregels vooraf aan te melden via: theemetthemaoosterbeek@gmail.com

REPAREER CAFÉ DOORWERTH REPAREER CAFÉ DOORWERTH
Zaterdag 4 december van 13.00-15.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Waardeer het, repareer het
Op de eerste zaterdag kunt u kapotte apparatuur, kleding, kleine meubels of fiets laten repareren door enthousiaste vrijwilligers. U blijft aanwezig tijdens de reparatie en drinkt een kop koffie of thee.

Is de reparatie gelukt? Dan is een vrijwillige bijdrage welkom.

Informatie: Joke Cost Budde, tel. 026-3515680

In januar 2022 is er geen Repareer Café

Koffie met een oortje Koffie met een oortje
Dinsdag 14 december van 10.00-11.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere tweede dinsdag van de maand (dus ook in de vakanties) ontmoeten wij elkaar onder het genot van een kopje koffie. Er is volop gelegenheid om met elkaar te praten en er is altijd een luisterend oor.

Vervoer: Toos Snijders tel. 0263332700

Bijbelkring Bijbelkring
Woensdag 15 december van 14.45-16.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Iedere iedere tweede woensdag van de maand  komen wij bij elkaar om samen, onder leiding van ds. Kees van Alderwegen, een Bijbelgedeelte te verkennen. Ieders inbreng is belangrijk. Er is ook aandacht voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

OPEN MAALTIJD 18+ OPEN MAALTIJD 18+
Vrijdag 17 december om 18.15 uur bij één van de deelnemers thuis

Iedere derde vrijdag van de maand is er een open maaltijd met nagesprek voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Thema’s worden door de deelnemers aangedragen.

Informatie en opgave: jeugd@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

Keerstzangdienst in de Ontmoetingskerk Keerstzangdienst in de Ontmoetingskerk
Zondag 19 december van 1430 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Samen zingen onderweg naar het feest van kerst
Met medewerking van het koor The New Creation uit Ede onder leiding van dirigent Thom Hesseling, dsen Monique van Zoest.

Deze zangdienst wordt georganiseerd door
de werkgroep ZWO van de Protestantse Gemeente Doorwerth-Heveadorp.

​• Kerkblad oktober 2021

​•