Wie doen er dit jaar mee? Wie doen er dit jaar mee?
Voedselbank
Zo deelt de Voedselbank Nederveluwe elke maandagmiddag voedselpakketten uit in de Ontmoetingskerk. Hoe werkt dat eigenlijk? Kun je je aanmelden voor zo’n pakket? Kun je vrijwilliger worden? Hoe worden de pakketten gevuld?

Katholieke gemeenschap
Ook houdt de katholieke locatiegemeenschap één keer per maand een viering. Iedereen is hierbij welkom.

Het Odensehuis Doorwerth
Het Odensehuis bestaat bijna drie jaar. Elke dinsdag, woensdag en vrijdag vieren de huisgenoten en mensen, die mee willen doen, in de Ontmoetingskerk het haperende leven. Door ontmoeting en activiteiten, die goed zijn voor het lijf en die het hart raken: allerlei soorten beweging, kunstzinnige werkvormen, lezingen en gesprek, spel en tuinieren.

De Protestantse Gemeente Doorwerth Heveadorp
Elke zondag houdt zij om 10.00 uur haar viering in de Ontmoetingskerk. Hierbij zijn weer 50 deelnemers mogelijk. Daarnaast biedt zij door de weeks een grote variëteit aan bezinnende, kunstzinnige en ontmoetingsgerichte activiteiten: (verfrissingscatechese, Bijbelstudie, meditaties, jongerengespreksgroep, koffie met een oortje, lezingen en voordrachten, kloosterweekenden).

​•  Kerkblad juni 2021

​•