Week van Gebed voor de eenheid van de christenen Week van Gebed voor de eenheid van de christenen

Licht in het duister
Dit is het landelijke thema dat ons voor de Week van Gebed wordt aangereikt vanuit de kerken in het Midden-Oosten. We lezen ‘Want zo staat geschreven bij de profeet: En uit jou Bethlehem in het land van Juda komt een leider voort die mijn volk Israël zal leiden’ (Mattheüs 2).

Tijdens deze week staan christenen vanuit de hele wereld stil bij de ster van Bethlehem. Een licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus, denken wij na hoe dit Licht in het duister bij ons tot leven komt.

Bekijk de viering in de Remonstrantsekerk in Oosterbeek.
Voorganger is ds. Martin de Jong uit Doorwerth.
U kunt de dienst vanaf 16 januari 2022 10.00 uur bekijken of op een later tijdstip.
Klik op de link om de video te starten: viering 16 januari 2022

Klik hier voor de Liturgie.

​• Kerkblad december 21/ januari 22

​•