Vredesdienst Raad van kerken Vredesdienst Raad van kerken
Zondag 25 september 10 uur in de Bernulphuskerk, Utrechtseweg 129, Oosterbeek

De Ontmoetingskerk is op deze zondag gesloten

Generatie vrede
De week van 17 tot en met 25 september is het weer Vredesweek. Het is al jaren geleden dat er binnen de grenzen van Europa een oorlog woedt. Reden te meer om samen te komen om voor vrede te bidden en in woord en zang elkaar te bemoedigen. Pax Nederland heeft als thema gekozen ‘generatie vrede’, een generatie waarin mensen van alle rangen en standen, jong en oud opstaat om zich uit te spreken voor vrede.

Op de laatste zondag van de Vredesweek organiseert de Raad van Kerken Oosterbeek-Wolfheze-Doorwerth-Heveadorp een Vredesdienst om ook in onze regio dit geluid te laten horen.
Voorgangers zijn Ds. M. de Jong en mevrouw T. Jurrius.
Organist is Teun van der Geest.

De Raad van kerken nodigt u van harte uit!

Er is geen kindernevendienst, voor kinderen die toch graag mee willen vieren ligt er een kleurplaat klaar die past bij het thema van de viering: generatie vrede.

​•  Kerkblad okt-nov 2022

​• Kerkblad aug-sept 2022