Geef elkaar de ruimte Geef elkaar de ruimte

Afstand bewaren
In oktober langzaam terug naar ‘normaal’. In de kerkzaal zal het nog steeds mogelijk zijn om op afstand de dienst te volgen. De helft van de stoelen staat nog in de ‘corona’ opstelling. En  de garderobe
is weer open, maar als u die ruimte nog te krap vindt, mag u nog steeds uw jas mee naar binnen nemen.

Op deze manier heeft u de vrijheid om te kiezen voor extra veiligheid als u een kwetsbare gezondheid hebt.

De Ontmoetingskerk zal voor haar kerkdiensten niet om het coronatoegangsbewijs vragen.

Lees het protocol voor de kerkdiensten in de Ontmoetingskerk

We blijven de diensten voorlopig opnemen. In de loop van zondagmiddag versturen wij de wekelijkse e-mail met een link. Deze link staat vanaf zondagmiddag ook op de ledenpagina van de website. Het wachtwoord om in te loggen kunt u per mail aanvragen:

​• Kerkblad oktober 2021

​•