THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK
Zondag 21 april om 16.00-17.30 uur in de Oude Kerk, Benedendorpsweg 134, Oosterbeek

Duitse vrouwen in verzet tegen het naziregime

Inleider: Aad van Tilburg

In Duitsland was in de jaren ‘30 en ‘40 van de vorige eeuw het verzet tegen de nazi’s groter dan wij lange tijd beseften. Een ruwe schatting is dat een kleine miljoen Duitsers zich verzetten tegen de nazi-ideologie. Vrouwen speelden een belangrijke rol in dit verzet. Wat inspireerde hen om, ondanks het grote risico dat zij liepen, verzet te plegen?

klik hier voor meer informatie

Vrijwillige bijdrage.

De kerk is open

Open kerk
Maandag en donderdag kunt u van 10.00 tot 12.00 uur bij ons binnenlopen voor een
gratis kop koffie of thee en een praatje.

Kerkblad
Het kerkblad van de Ontmoe-tingskerk komt 10 keer per jaar uit. Wilt u een proefnummer ontvangen of zich abonneren stuur dan een e-mail naar de redactie

Kopijdatum kerkblad april
27 mei vóór 12.00 uur