THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK THEE MET THEMA IN OOSTERBEEK
Zondag 25 februari om 16.00-17.30 uur in de Remonstrantse kerk, Wilhelminastraat 10, Oosterbeek

Leonard Cohen: een lezing over zijn leven en liederen

Inleider: Frank Kazenbrood

De dichter en zanger Leonard Cohen (1934-2016) heeft prachtige liederen gemaakt over zijn levenslange zoektocht naar zin, wijsheid en licht. Soms viel de duisternis hem zwaar. Als de naam Leonard Cohen niet bekend is dan zijn het zijn liederen wel. Veel melodieën zullen direct bekend klinken. Zoals “Suzanne” of “Hallelujah”. Zijn concerten waren spirituele belevenissen.

klik hier voor meer informatie

Vrijwillige bijdrage.

De kerk is open

Open kerk
Maandag en donderdag kunt u van 10.00 t0t 12.00 uur bij ons binnenlopen voor een
gratis kop koffie of thee en een praatje.

Kerkblad
Het kerkblad van de Ontmoe-tingskerk komt 10 keer per jaar uit. Wilt u een proefnummer ontvangen of zich abonneren stuur dan een e-mail naar de redactie

Kopijdatum kerkblad april
2 april vóór 12.00 uur