Running Dinner Running Dinner
Zaterdag 1 juni Start om 17.30 uur en afsluiting om 20.30 uur n de Ontmoetingskerk

Doel: verbinding tussen jong en ouder door middel van een avondje ontspanning, lekker eten, genieten van goed gezelschap en een goed gesprek.
Hoe werkt het: Het enige dat je mee moet nemen is een fiets of een auto (als fietsen voor u een bezwaar is) en eetlust. Je fietst of rijdt met de auto met zijn tweeën of in een groepje van max. 4 personen naar het eerste adres in Doorwerth of Heveadorp voor het voorgerecht bij mensen uit de protestantse- of katholieke gemeenschap van de Ontmoetingskerk. Zij hebben speciaal voor de deelnemers iets lekkers gemaakt. Na een tijdje fiets of rijd je door naar een ander adres voor het hoofdgerecht. Het diner eindigt in de kerk waar alle deelnemers en koks bij elkaar komen voor het nagerecht.

Met dieetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden

Voor wie: Jonge gezinnen, jongeren, oudere en jongere gemeenteleden uit de Ontmoetingskerk en de Schakel, hun vrienden en vriendinnen.

Gastvrouw of gastheer zijn?  É
n: vindt u/vind jij het leuk om gastvrouw of -heer te zijn en een voorgerecht of hoofdgerecht te maken voor 4 gasten bij u thuis?

Geef je vast op bij Bart Jan Modderman Jansen runningdinner@ontmoetingskerk-doorwerth.nl
Ook zoeken we mensen die een dessert willen maken voor 6 personen voor het gezamenlijke toetjesbuffet in de Ontmoetingskerk als afsluiting.

De kerk is open

Open kerk
Maandag en donderdag kunt u van 10.00 tot 12.00 uur bij ons binnenlopen voor een
gratis kop koffie of thee en een praatje.

Kerkblad
Het kerkblad van de Ontmoe-tingskerk komt 10 keer per jaar uit. Wilt u een proefnummer ontvangen of zich abonneren stuur dan een e-mail naar de redactie

Kopijdatum kerkblad april
27 mei vóór 12.00 uur