PKN
Protestantse Gemeente Doorwerth-Heveadorp
 
RAAD VAN KERKEN VESPERS 40-DAGENTIJD RAAD VAN KERKEN VESPERS 40-DAGENTIJD

Rowan Williams belicht in dit mooi en speciaal voor de tijd van Pasen geschreven boek de kern en het doel van Paulus’ brieven. Hij richt daarbij vooral de focus op de sociale omgeving van Paulus, waarin het christen-zijn iets nieuws met zich meebracht dat bepaald niet zonder risico was. Williams schrijft ook met gevoel over de wonderlijke manier waarop het gedrag en de taal van de christelijke gemeente in de tijd van Paulus werd gevormd. Daarmee helpt hij ons dichter bij de spiritualiteit van Paulus te komen.

In zes thema’s volgen wij Paulus vanaf zijn bekering en verdiepen wij ons elke vesper in een lezing uit zijn brieven, waarbij Paulus ons indringende vragen stelt over hoe wij in het leven staan en wat wij als christenen willen en kunnen betekenen voor de wereld in onze tijd. Met gebed, samenzang en muzikale meditatie gaan we samen op weg naar het feest van Pasen.

terug
 
 

Inloggen


Pastoraatstelefoon
 
Kerkbladen

Kerkblad april-mei '23

Kerkblad feb-mrt '23

Kerkblad dec'22-jan'23

Publicatierooster 2022-2023
 
DagelijksWoord

 
Privacyverklaring

Privacyverklaring inzien
 
 
Ontmoet ons ook op:
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.