zo 9 juni 2019

Bernulphuskerk, Utrechtseweg 129, Oosterbeek
Tijdstip:
 11:30  - 12:00

Na de kerkdiensten verzamelen belangstellenden zich in oecumenisch verband op dit plein voor een kort liturgisch moment. Er worden enkele pinksterliederen gezongen, een pinkstergedachte uitgesproken en u wordt uitgenodigd een kaars aan te steken aan de Paaskaars in de kerk en het vuur 'als een lopend vuur' door te geven. Medewerking wordt verleend door een Oosterbeeks blazersensemble. Voorganger is ds. Oebele van der Veen. De organisatie ziet uit naar dit overwegend zonnige en bijzondere openluchtmoment van saamhorigheid in de geest van de Heer. U wordt ontvangen met koffie, thee of limonade.

De Raad van kerken nodigt een ieder van harte uit!

Leerhuis Oosterbeek
datum en tijdstip 28-01-2020 om 20:00