Paasgroetenactie Paasgroetenactie

De gevangenen bezoeken
‘Ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.’ (Mattheüs 25:36)

Een gevangene zei eens: ‘Morgen kom ik vrij, maar waar moet ik heen? Een opmerking die pijnlijk duidelijk maakt hoe gevangen zitten je leven op zijn kop zet. En hoe begin je dan opnieuw? Je kunt ook op een andere manier gevangen zitten. Gevangen in schulden, verslaving, werk. Waar en hoe je ook gevangen zit, je kunt niet leven in de vrijheid. En het kan ons allemaal overkomen.

Paasgroetenactie
In Nederlandse gevangenissen en tbs-klinieken ontvangen  gedetineerden een paasgroetenkaart tijdens een zondagse kerkdienst voor Pasen. Iedere aanwezige krijgt een eigen kaart, met daar aan vast een tweede, lege kaart met postzegel die de gedetineerde zelf naar iemand kan sturen. U kunt ook kaart(en) sturen.

Meer informatie: redactie@ontmoetingskerk-doorwerth.nl

PASTORAATSTELEFOON