.

Actueel nieuws

ZINGEND NAAR KERST ZINGEND NAAR KERST

Zondag 16 december 2018 om 14.30 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

De zangcommissie van de werkgroep Missionair wil een traditie in ere houden.  Evenals vorig jaar wordt er weer een kerstzangdienst gehouden.

Thema is ‘Zingend naar Kerst’.

Het koor Eben Haëzer uit Rhenen zal deze middag een aantal kerst-liederen zingen. Natuurlijk is er ook samenzang.

Daarom ons verzoek om deze datum in uw agenda te noteren, u zult zeker genieten van de zang. Breng ook familie, buren en vrienden mee. Iedereen is welkom.

Er wordt een deurcollecte gehouden voor het project Myanmar, financiële hulp blijft daar nodig.

KLOOSTERWEEKEND IN JANUARI KLOOSTERWEEKEND IN JANUARI

Weekend 18, 19 en 20 januari 2019 in het bezinningshuis Regina Carmeli

Bezinningshuis Regina Carmeli
Ook in 2019 organiseert de Oecumenische Kloostergroep een weekend. Wij zijn te gast bij de zusters Karmelitessen, die zich, naast het leven in gebed, actief inzetten in o.a. bezinningshuizen, kinderhuizen, kleuterscholen, bejaardenhuizen en werken de missie.

Accommodatie
Wij hebben voor dit weekend een aantal éénpersoonskamers en twee tweepersoonskamers gereserveerd. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Er is een lift, dus traplopen mag, maar hoeft niet. Ook hebben we een eigen groepsruimte. Ds. Martin de Jong begeleidt het programma.

Reiskosten
De reiskosten zullen afhankelijk zijn van het aantal personen dat meerijdt in een auto. Wij hopen dat voldoende auto’s beschikbaar zijn, zodat we met eigen vervoer kunnen reizen.

Na aanmelding ontvangt u uitgebreide informatie over betaling en annulering.

Kosten: € 140,-
Meer informatie en aanmelden: Anne Krijger e-mail