Kaartverkoop van start op 1 augustus Kaartverkoop van start op 1 augustus
Dat kan na de kerkdiensten op zondagmorgen of op dinsdag, woensdag en donderdag
van 9.00 - 13.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7 in Doorwerth.

Bekijk hier het complete programma

Dagkaarten € 10,-
Passe-partout € 35,-
prijzen zijn inclusief lunch

Zomerweek 23-29 augustus Zomerweek 23-29 augustus
HEB LEF - HEB LIEF
Ontmoetingskerk een week lang
Huis van Ontmoeting
Op 29 augustus is ons gebouw jarig. De Ontmoetingskerk in Doorwerth bestaat dan 52 jaar.
De week voor haar verjaardag vieren we feest met alle gebruikers van het gebouw en belangstellende inwoners van de Gemeente Renkum.
 Houd deze website in de gaten!

Wie doen er dit jaar mee? Wie doen er dit jaar mee?
Voedselbank
Zo deelt de Voedselbank Nederveluwe elke maandagmiddag voedselpakketten uit in de Ontmoetingskerk. Hoe werkt dat eigenlijk? Kun je je aanmelden voor zo’n pakket? Kun je vrijwilliger worden? Hoe worden de pakketten gevuld?

Katholieke gemeenschap
Ook houdt de katholieke locatiegemeenschap één keer per maand een viering. Iedereen is hierbij welkom.

Het Odensehuis Doorwerth
Het Odensehuis bestaat bijna drie jaar. Elke dinsdag, woensdag en vrijdag vieren de huisgenoten en mensen, die mee willen doen, in de Ontmoetingskerk het haperende leven. Door ontmoeting en activiteiten, die goed zijn voor het lijf en die het hart raken: allerlei soorten beweging, kunstzinnige werkvormen, lezingen en gesprek, spel en tuinieren.

De Protestantse Gemeente Doorwerth Heveadorp
Elke zondag houdt zij om 10.00 uur haar viering in de Ontmoetingskerk. Hierbij zijn weer 50 deelnemers mogelijk. Daarnaast biedt zij door de weeks een grote variëteit aan bezinnende, kunstzinnige en ontmoetingsgerichte activiteiten: (verfrissingscatechese, Bijbelstudie, meditaties, jongerengespreksgroep, koffie met een oortje, lezingen en voordrachten, kloosterweekenden).

Waarom een Zomerweek? Waarom een Zomerweek?
Allereerst willen we, na de afstandelijkheid van de coronamaatregelen, elkaar weer ontmoeten. Zin en plezier beleven aan en met elkaar, binnen de kaders. Ten tweede willen we de gebruikers van het gebouw tijd en gelegenheid geven bij elkaar op bezoek te gaan en in gesprek te komen.

Naast ontmoeting tussen de gebruikers willen we ook nieuwsgierige mensen bereiken en met elkaar in gesprek gaan, geloof en zin beleven. Kerk en geloof zijn namelijk sterk aan het veranderen. Oude godsbeelden verdwijnen langzaam naar zolder en nieuwe beelden en vormen worden schoorvoetend, nieuwsgierig uitgeprobeerd. Gelovig leven draait om aandacht vanuit het hart van de mens. De kerkelijke gemeenschap oefent zich daarin en wil met aandacht vanuit haar hart in de samenleving staan.

​•  Kerkblad juni 2021

​•