THEE MET THEMA THEE MET THEMA
Zondag 27 oktober
vanaf 15.30 uur in de Vredebergkerk, Van Toulon van der Koogweg 3, Oosterbeek

Kieswijzer levensbeschouwing:
‘Hoe ga ik om met levensvragen: Heb ik een levensbeschouwing? Ben ik religieus? Atheïst? Ietsist? Nietsist? Orthodox? Vrijzinnig? Deze vragen zijn tegenwoordig lastiger te beantwoorden dan vroeger. Steeds minder mensen nemen deel aan georganiseerde vormen van levensbeschouwing. Het levensbeschouwelijk repertoire is tegelijk sterk gegroeid. Mensen zoeken hun eigen weg.

André Droogers schreef er een boek over: 'Kieswijzer levensbeschouwing’. Allerlei alternatieven komen aan bod, zoals 'In de ban van God' en 'God in de ban', of 'Hiernumaals' en 'Hiernamaals'. Levensbeschouwelijke houdingen worden zichtbaar: als spiegel (Zit ik nog goed?) of voor de zoekende als uitdaging voor eigen overweging.Vrijwillige bijdrage.

Informatie:
Jan Tijssen,