Allerzielen: Thuiskomen bij God Allerzielen: Thuiskomen bij God
Een spandoek bij de begraafplaats in Doorwerth nodigt iedereen uit om op Allerzielen samen te gedenken.

Op de begraafplaats wordt passende muziek gespeeld, waaronder Gregoriaanse gezangen en instrumentale werken en bij de Mariakapel in het hart van de begraafplaats weerklinkt het Ave Maria.

Het gedenken van de doden heeft zich de afgelopen jaren in Doorwerth verbreed van de rooms-katholieke gemeenschap tot mede-Doorwerthenaren van andere geloofsrichtingen en levensovertuiging. Zij voelen zich aangetrokken om op deze wijze samen én persoonlijk te denken aan plaatsgenoten die hen zijn ontvallen. Eenieder is dus van harte welkom om in de kerk samen te komen en op de begraafplaats stil te staan bij de graven van geliefden en bekenden.

​• Kerkblad oktober 2021

​•