KOM-OP-ADEM-DAG: WANDELEN MET DE PSALMEN KOM-OP-ADEM-DAG: WANDELEN MET DE PSALMEN
Vrijdag 11 oktober (en 1 november)
van 9:30-17:00 uur in het Koetshuis, Pietersbergseweg 19, Oosterbeek

De Psalmen zijn liederen uit het leven gegrepen. Het gaat onder andere over verdriet en vreugde; wanhoop en hoop; twijfel en vertrouwen. Altijd is er wel een Psalm waarin je iets van jezelf herkent. En juist in die herkenbaarheid ligt de kracht van de Psalmen.

Op deze retraitedag in het Koetshuis van de Herberg trekken we met elkaar een dag lang op met de Psalmen. We slaan de Bijbel open, luisteren naar wat de Psalmen ons te zeggen hebben. Er zal tijd zijn voor rust en meditatie. We bestuderen kunstwerken gemaakt door mensen die werden geïnspireerd door de Psalmen. En natuurlijk gaan we psalmen zingen! Diewertje Dorr en Arjen Grobbe leiden deze dagen.

Kosten: €50,- (inclusief koffie/thee en lunch)

Informatie en opgave:

datum en tijdstip 20-10-2019 om 10:00