Kerkbalans 2021 Kerkbalans 2021

Dit jaar doen we het coronaproof
Het was altijd een mooi gebruik dat een vrij-
williger bij u aanbelde om u een brief en een formulier te overhandigen en om deze later
ook weer te komen ophalen.

In deze tijd van de corona pandemie wordt dat anders. De vrijwilliger bezorgt als vanouds de brief en het formulier bij u thuis maar belt niet aan. Als u wat verder weg woont dan zal de postbezorger de brief en het formulier bij u bezorgen.

Op het formulier vult u zoals altijd in hoeveel u wilt bijdragen voor diaconie en kerk.

Thuisbezorgen bij vrijwilliger
Dit jaar vragen wij u vriendelijk en dringend om het formulier bij de vrijwilliger thuis te bezorgen. Doet u dat uiterlijk op 30 januar. Het adres van de vrijwilliger staat op de brief die bij u bezorgd wordt.

Als het voor u lastig is om de deur uit te gaan neemt u dan zelf contact op met de vrijwilliger en maak een afspraak om het formulier bij u op te halen.

De Kerkrentmeesters

Actie Kerkbalans loopt tot 30 januari