PKN
Protestantse Gemeente Doorwerth-Heveadorp
 
Jeugdwerk 2018 - 2019 vervallen Jeugdwerk 2018 - 2019 vervallen

Activiteiten voor kinderen van 4 tot 20 jaar


Wij willen kinderen en jongeren graag een eigen plek binnen de gemeenschap van de Ontmoetingskerk geven door het organiseren van activiteiten zoals: projectmatige kindernevendiensten rond Kerst en Pasen, 18+ gespreksgroep, jongerenmeditatie, Kerstkuier, Kinderpaaswake, workshops met Pinksteren en Running Dinner. Hierbij zoeken we ook de samenwerking met de scholen en partners in ons dorp en op 10 februari is er een MFBC  Meet Feel Believe Celebration. Een thematische viering met workshops voor alle leeftijden.

Rond de keukentafel
Voor en met ouders van jonge kinderen, (0-12 jaar) organiseren we rondom kerst, Pasen en Pinksteren een keukentafelmiddag met gesprek, gezamenlijke activiteit en maaltijd. Kinderen en jongeren tussen de 4 -20 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging om aan deze activiteiten deel te nemen.

Kindernevendiensten
De tussentijdse nevendiensten vervallen, maar met bovenstaande activiteiten willen we graag de opgebouwde band met kinderen en ouders voortzetten en samen met hen naar passende vormen en ritme zoeken.

Op deze jeugdpagina van de website vinden jullie activiteiten die gepland zijn.

Werkgroep Jeugd

Informatie
e-mail: 

terug
 
 

Inloggen


18+
datum en tijdstip 22-03-2019 om
meer details

Meditatieweekend voor Jongeren
datum en tijdstip 22-03-2019 om
meer details

 
Privacyverklaring

Privacyverklaring inzien
 
 
Kerkdienst

Zondag 24 maart
10:00 uur
Ds. M. de Jong
uit Doorwerth
 
Kerkbladen

  Kerkblad maart 2019

​•  Kerkblad februari 2019

​•  Kerkblad januari 2019

  Rooster 2019

 
 
DagelijksWoord

 
Ontmoet ons ook op:
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.