Jeugdwerk 2018 - 2019 vervallen Jeugdwerk 2018 - 2019 vervallen

Activiteiten voor kinderen van 4 tot 20 jaar

Wij willen kinderen en jongeren graag een eigen plek binnen de gemeenschap van de Ontmoetingskerk geven door het organiseren van activiteiten zoals: projectmatige kindernevendiensten rond Kerst en Pasen, 18+ gespreksgroep, jongerenmeditatie, Kerstkuier, Kinderpaaswake, workshops met Pinksteren en Running Dinner. Hierbij zoeken we ook de samenwerking met de scholen en partners in ons dorp en op 10 februari is er een MFBC  Meet Feel Believe Celebration. Een thematische viering met workshops voor alle leeftijden.

Rond de keukentafel
Voor en met ouders van jonge kinderen, (0-12 jaar) organiseren we rondom kerst, Pasen en Pinksteren een keukentafelmiddag met gesprek, gezamenlijke activiteit en maaltijd. Kinderen en jongeren tussen de 4 -20 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging om aan deze activiteiten deel te nemen.

Kindernevendiensten
De tussentijdse nevendiensten vervallen, maar met bovenstaande activiteiten willen we graag de opgebouwde band met kinderen en ouders voortzetten en samen met hen naar passende vormen en ritme zoeken.

Op deze jeugdpagina van de website vinden jullie activiteiten die gepland zijn.

Werkgroep Jeugd

datum en tijdstip 15-09-2019 om 10:00