Holy Happy Meal Holy Happy Meal
Een aantal gemeenteleden - een mooie mix van jonger en ouder- zullen samen met ds. Martin de Jong deze viering voorbereiden. Er wordt een aansprekend thema gekozen, er is een (Bijbel) tekstlezing, muziek en samenzang en in kleine groepjes praten we met elkaar over het thema.

De eerste HHM ligt door de coronaperikelen alweer een tijdje achter ons, maar gezien de enthousiaste reacties van de gemeenteleden die daaraan deelnamen, zouden we graag nog meer gemeenteleden willen verwelkomen en nodigen we iedereen van harte uit om samen te vieren en met elkaar van gedachten te wisselen.

Programma Holy Happy Meal
15.45 uur:   inloop
16.00 uur:   korte liturgische viering
16.20 uur:   gesprek en verwerking in groepjes van 4 in verschillende ruimten:
                    16.50 uur: korte terugkoppeling vanuit de groepen
17.00 uur:   maaltijd