Doet u ook mee met Twee voor Twaalf? Doet u ook mee met Twee voor Twaalf?

Gastvrouwen en -heren gezocht
Van half maart tot 1 juli was de Ontmoetingskerk elke dag open van 10.00-12.00 uur. Vanaf 1 juli is dat anders. U kunt dan de kerk alleen binnen lopen op dinsdag, woensdag en vrijdag als het Odensehuis open is. De initiatiefgroep Twee voor Twaalf wil het mogelijk maken dat de kerk ook weer op maandag en donderdag open is. Daar voor zijn gastvrouwen en -heren nodig.

Op maandag 17 augustus komen een aantal mensen voor het eerst bij elkaar om kennis te maken en een plan en rooster te maken. Voelt u er voor om mensen in de kerk te ontvangen? Komt u dan aanstaande maandag om 10.00 uur naar de Ontmoetingskerk.

Informatie:
Iete van Voornveld 026-3391695