GEEF DE JARIGE ONTMOETINGSKERK EEN CADEAU! GEEF DE JARIGE ONTMOETINGSKERK EEN CADEAU!
Dat is nog altijd het leukste: op je verjaardag een cadeau krijgen. Groot of klein, dat geeft niet.

Op 24 augustus a.s. is ons kerkgebouw jarig. Wij willen dus ons kerkgebouw feliciteren en een cadeau geven. Maar wat geef je aan een gebouw dat jarig is? Wij hebben gekozenen om geld bijeen te sparen om de akoestiek in de grote veel gebruikte (koffie)zaal te verbeteren.

Doet u mee?

Op 24 en 25 augustus staat in de hal de bekende bus klaar, maar u kunt uw gift overmaken kan ook:  NL85 RABO 0373 7113 95 t.n.v. Prot. Gem. Doorwerth-Heveadorp onder vermelding van:

Verjaardagscadeau

DE BOUW VAN DE ONTMOETINGSKERK IN FOTO’S DE BOUW VAN DE ONTMOETINGSKERK IN FOTO’S
50 jaar ontmoeten  in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth

Voor het kerkblad is een fotoreportage gemaakt over de bouw van de kerk. In zes pagina’s ziet hoe de kerk langzaam vorm kreeg en in gebruik genomen werd.

Meer, veel meer foto’s kunt u op 24 en 25 augustus komen bekijken
in de Ontmoetingskerk in Doorwert