Orgelmuziek in uw huiskamer

Het is tegenwoordig heel gemakkelijk van alles digitaal in huis te halen, zo ook concerten e.d. Ik ben al geruime tijd bezig opnames te maken op Nederlandse orgel of elders. Ik heb nu ca. 50 filmpjes op YouTube staan. U kunt daar zomaar naar luisteren zonder uw huis voor te verlaten en het is ook nog eens gratis. Ik heb ook opnames gemaakt in onze eigen Ontmoetingskerk. Hieronder kunt u 3 opnames aanklikken en ik hoop dat u er met plezier naar zult luisteren. Ik hoor wel van één van u wat u er van vond.
Teun van de Steeg – organist/pianist

Teun’s orgelopnames op YouTube:
  1. Jesu meine Freude van S. Karg-Elert in de Catharinakerk te Doetinchem waarbij veelzijdig beelden zijn te zien van de kerk en halverwege ook van de organist.  afspelen ►
  2. Psalm 138 in de Grote Kerk te Zaltbommel.  afspelen ►
  3. Psalm 128 in een bewerking voor piano en dwarsfluit. Opgenomen in de eigen Ontmoetingskerk te Doorwerth.  afspelen ►
  4. Preludium en fuga G gr.t. van J.S. Bach.  afspelen ►
  5. Al het werk van Teun.  afspelen ► Meet