Dankdag en de Voedselbank op 7 november Dankdag en de Voedselbank op 7 november

Wij nodigen gemeenteleden en enthousiastelingen uit om op zaterdag 6 november en zondag 7 november vruchten en groenten in te leveren. Dit om de Dankdienst invulling te geven. Groenten en vruchten zullen voorin in de kerk op het liturgisch centrum worden neergezet en na de viering worden doorgegeven aan de Voedselbank.

Inbreng van de vruchten en groenten kan op zaterdag 6 november 13.00 - 15.30 uur (openingsuren Repareer cafe) en zondag 7 november tussen 9.15 - 10.00 uur.

In de kerkzaal zal een tafel/kist staan. Hier kunt u de spullen neerleggen. Er is ook altijd iemand aanwezig om af te stemmen.

​• Kerkblad oktober 2021

​•