zo 13 januari 2019

Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth
Tijdstip:
 15:00

In aanloop naar de oecumenische week met het gebed voor de eenheid, hebben wij afgesproken met de dichteres Evelijne Swinkels-Braaksma. Eten doen we iedere dag. Is er daarnaast een andere, meer spirituele voeding nodig om staande te blijven?
Evelijne Swinkels-Braaksma (predikant) en Ingrid Gans ( componiste en zangeres) laten in hun voorstelling Manna voor de ziel gedichten, verhalen en muziek uit eigen collectie klinken. Gedichten van Evelijne uit haar bundel Als mijn piano wil ik zingen en uit haar recent verschenen bundel Rafelranden van licht met composities van Ingrid.
Muziek en poëzie als geestelijk voedsel. Broodnodig voor de ziel.
Na de voorstelling praten wij na onder het genot van sap, fris of een wijntje en zijn de dichtbundels te koop.
Aanmelden noodzakelijk: (in verband met de grootte van de zaal) bij Bart Jan Modderman Jansen: of 026-4822436 ('s avonds)
Kosten: Na afloop van de voorstelling is er een collecte voor het Majoor Bosshardtfond

Bijeenkomst Doorwerthse Gemeenschap
datum en tijdstip 19-01-2019 om 17:00