Adventsvespers Raad van Kerken Adventsvespers Raad van Kerken
Zondag 4 december om 19:00 uur in de St Bernulphuskerk Utrechtseweg 129, Oosterbeek

Op 27 november, 4 en 11 december komen we bij elkaar om stil te staan bij het beeld van het Lam Gods.De evangelist Johannes begint zijn evangelie niet bij de geboorte van het Kind in Bethlehem, maar bij de doop van de volwassen Jezus in de Jordaan. Johannes de Doper noemt Jezus het lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt. Wij verwachten dus niet alleen het kind in de kribbe, maar ook Jezus’ offer om onze zonden weg te wassen. Het lam, bokje of schaap is een oud-testamentisch beeld. In deze drie vespers nemen we u steeds mee naar een ander verhaal over het lam als offer uit de Thora, de eerste vijf boeken van het oude testament.

U bent van harte welkom!

​• Kerkblad dec'22-jan'23

​• Kerkblad okt-nov 2022