Actie Kerkbalans: 15 januari tot 29 januari 2022 Actie Kerkbalans: 15 januari tot 29 januari 2022
Evenals vorig jaar in de Actie Kerkbalans, bezorgt een vrijwilliger in de week van 17 januari t/m 21 januari 2022 de brief en het formulier bij u, maar belt niet aan. Op het formulier vult u in hoeveel u wilt bijdragen. Wij vragen u vriendelijk en dringend om het ingevulde formulier voor 29 januari 2022 bij de vrijwilliger thuis in te leveren. De naam en het adres van de vrijwilliger staan op de envelop.

Mocht uw voorkeur ernaar uitgaan dat de vrijwilliger de brief bij u op komt halen, dan vragen wij u om zelf contact op te nemen met de vrijwilliger. Als u wat verder weg woont dan zal de postbezorger de brief en het formulier bij u bezorgen.

​• Kerkblad december 21/ januari 22

​•