Aanmelden voor de Eredienst op zondag niet meer nodig Aanmelden voor de Eredienst op zondag niet meer nodig

U hoeft zich niet meer op te geven. Wel zullen we voorlopig de veilige afstand van 1,5 m in acht  nemen en een mondkapje dragen wanneer we ons verplaatsen in de kerk. Wij houden ons aan richtlijnen van overheid en de adviezen PKN. Alle regels staan in ons protocol.

Lees het protocol voor de kerkdiensten in de Ontmoetingskerk

We blijven de diensten voorlopig opnemen. In de loop van zondagmiddag versturen wij de wekelijkse Nieuwsbrief met een link. Deze link staat ook vanaf zondagmiddag ook op de ledenpagina van de website. Het wachtwoord om in te loggen kunt u per mail aanvragen:

​•  Kerkblad juni 2021

​•