17 december Top 2000viering Ontmoetingskerk Doorwerth

Dat vreselijke verlangen naar liefde, naar vrede. In de dagen naar kerst zendt Radio 2 de Top 2000 van allerbeste popliederen uit. Een prikkeling voor de tachtiger, een must voor de vijftiger, een openbaring voor de twintiger.

Lees meer...

Kerkbalans 2018

Het is een mooie traditie dat we in januari een beroep op u doen voor uw jaarlijkse vrijwillige bijdrage. Omdat we meer uitgeven dan er binnen komt, doen we een beroep om gul te geven bij de actie Kerkbalans 2018.

Lees meer...

Kerstkuier 2017: ‘Engelen bestaan (toch?)’

Samen organiseren, oefenen, delen

Dit najaar zijn we gestart met een uniek project. De Ontmoetingskerk organiseert samen met Basisschool de Dorendal , Ritmiek Muziek, MGDance en de Seelse Bakker de Kerstkuier 2017. De Duoshop sponsort.

Lees meer...

Jeugdwerk seizoen 2017 - 2018

Op de kaart onder aan deze pagina zie je smaakmakers, kruiden die het eten een extra lekkere smaak geven. Net zoals je dat met eten doet, willen wij je komend seizoen weer laten ‘proeven’ van nieuwe en bestaande activiteiten. We organiseren in de Ontmoetingskerk weer allerlei jeugdactiviteiten voor kinderen en jongeren van 4-20 jaar.

Lees meer...

Haak ook aan

Recordpoging

Het haakproject Kerk-en-dekens sluit aan bij het (Friese) burgerinitiatief De Grootste Gehaakte Deken, dat in 2018, als Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Nederland is, een immense deken van tienduizend éénpersoonsdekens hoopt op te leveren.

Lees meer...

Protestantse Gemeente Doorwerth-Heveadorp

Bentincklaan 7

6865 WC Doorwerth

026-3333979


Protestantse kerk Nederland


 

 


 

Copyright © 2015 Ontmoetingskerk Doorwerth